E-book: "Thuis in Vastgoeddata" 📖 CorporatieNL & COENCAD

COENCAD draagt bij aan e-book “Thuis in Vastgoeddata”

 

Waarom een e-book over vastgoeddata?

Thijs van den Broek, Mede-eigenaar bij COENCAD heeft meegeschreven aan het boek en we vroegen hem waarom dit boek zo belangrijk is?

We staan als mensheid aan de voorzijde van een datarevolutie. Data gaat een steeds belangrijke rol spelen in de samenleving. Nog nooit is digitalisering zo belangrijk geweest als nu. Met de revolutie in kunstmatige intelligentie en ontwikkelingen als Digital Twins is het enorm belangrijk om als corporatie hierop in te spelen en de vruchten ervan te plukken. Met een beroepsbevolking die steeds kleiner wordt, maar de opgave in verduurzaming steeds groter wordt, moet je kunnen vertrouwen op vastgoeddata. Met dit boek willen we kennis delen om corporatiemedewerkers een handje op weg te helpen in de wereld van vastgoeddata.

 

Wat kan je verwachten in dit e-book?

In dit e-book nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van vastgoeddata. Samen zullen we dieper graven, trends ontdekken en we delen onze persoonlijke ervaringen en de ervaringen van al die mensen in en rond onze sector die we spraken voor dit e-book.

We geloven dat vastgoeddata voor iedereen toegankelijk moet zijn en daarom hebben we ons uiterste best gedaan om dit boek begrijpelijk en boeiend te maken, zonder in te leveren op de essentie. We hopen dat het je zal inspireren om met een nieuwe blik naar data te kijken en dat het je zal helpen om betere keuzes te maken in je werk.

Auteurs:
Agnes Ellermann-Huls, DeltaWonen
Wietse Theeuwen, Havensteder
Thijs van den Broek, COENCAD
Jean-Paul Oudenaarden, Thuisvester
Michael Stender, Dura Vermeer
Peter Weenink, Mooiland

Uitgever: CorporatieNL
Bekijk het artikel op CorporatieNL

 

Wil jij een (digitaal) exemplaar?

Vraag het e-book gratis aan en laat je inspireren in de wereld van vastgoeddata. Liever een hardcover? Een beperkt aantal hardcover edities zijn beschikbaar. Vraag je (e-)book direct aan.

Update: alle hardcover boeken zijn vergeven.