Corporatieplein 2019 - Lancering COBIM

Over een paar weken is het weer tijd voor hét jaarlijkse evenement voor woningcorporaties. Corporatieplein vindt 26 september plaats in de Houten Expo. Natuurlijk is COENCAD erbij, met een echte primeur.

Vanaf het allereerste moment zet Coencad zich in voor digitalisering bij woningcorporaties. Door data te verzamelen op basis van de werkelijke situatie, ontstaat een betrouwbare representatie van het woningbestand. Deze data vormt het uitgangspunt voor betere samenwerking en daarmee betere bedrijfsvoering. Van de aannemer tot de taxateur en van de EPA-adviseur tot de huurconsulent; iedereen gedijt bij betere dataverwerking.

De kennissessies op Corporatieplein gaan daar verder op in. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat data op de juiste plaats terecht komt? Of dat iedereen met dezelfde gegevens aan de slag gaat?Lancering COENCAD BIM - COBIM

3Knipsel.JPG

2019 is het jaar van COENCAD BIM. Dit jaar hebben we de brug geslagen tussen betrouwbare vastgoeddata en 3D BIM.

Onze bestaande modules waren al te gebruiken in veel bedrijfsprocessen, maar zijn nu volledig geïntegreerd in één centraal model; COBIM.

Deze primeur willen we natuurlijk graag laten zien en daarom presenteren we COBIM voor alle bezoekers van Corporatieplein 2019.

Bent u 26 september van de partij? Kom langs de stand van COENCAD en zie wat COBIM voor uw corporatie kan betekenen.