Open sollicitatie – Woningtekenaar

Wij zijn altijd opzoek naar iemand die het team van COENCAD komt versterken met zijn of haar technisch/ruimtelijk inzicht en een flinke dosis gezelligheid. Als woning tekenaar ben je verantwoordelijk voor het opmeten en tekenen van woningen. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s en opereert in een jong en enthousiast team.

COENCAD is een jong en ondernemend bedrijf dat met behulp van het eigen ontwikkelde softwarepakket ‘WoningBeheer’ woningen digitaliseert voor woningcorporaties. Iets wat jij, als je geluk hebt, als werknemer van COENCAD gaat doen. Door het digitaliseren van woningen krijgen woningcorporaties inzicht in duidelijke transparante woninggegevens. Het team van COENCAD bestaat momenteel uit twaalf werknemers, maar we hopen op korte termijn daar twee nieuwe collega’s aan toe te voegen. Natuurlijk ben jij die persoon waar we naar op zoek zijn. Wegens groei zijn we recentelijk verhuist naar een nieuwe locatie. Je komt dus terecht in een volledig nieuw en modern ingericht kantoor, welke is voorzien van alle gemakken. Het kantoor bevindt zich op een kleine tien minuten lopen vanaf station Gilze-Rijen. Heb je geen lunch bij? Loop even snel naar beneden om een broodje te eten bij het restaurant. Of wil je na een dag hard werken even lekker actief bezig zijn? Om de hoek zit een sportschool waar al onze medewerkers korting krijgen op een sportabonnement. Vanuit deze goede werkomgeving proberen we elke dag de woningcorporatiebranche een stukje beter te maken. Hoe doen we dat? Simpel, een fijne en open werksfeer creëren met flexibele werktijden waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Door de Brabantse gezelligheid te combineren met hard werken, proberen wij ervoor te zorgen dat jij iedere dag met een lach op je gezicht het kantoor binnenwandelt en verlaat.

Wat wij verwachten?

Als woning tekenaar ben je verantwoordelijk voor twee taken: het opmeten van woningen en het uitwerken/digitaliseren van metingen. Tijdens het opmeten kom je vaak in contact met huurders, die niet schuw zijn om een praatje met je te maken. Daar ga je als werknemer natuurlijk enthousiast op in, je bent immers het nieuwe gezicht van ons bedrijf. Na het opmeten rij je richting kantoor om de metingen uit te werken in WoningBeheer. Om dit soepeltjes te laten verlopen, is technisch en ruimtelijk inzicht een must. Naast technisch en ruimtelijk inzicht, is het ook belangrijk om met een open en ondernemende houding aan de slag te gaan. Dat zorgt er niet alleen voor dat je problemen sneller oplost, het stimuleert ons (het team) ook om harder te werken. Voer je de werkzaamheden goed uit, dan is er uiteraard kans om door te groeien binnen het bedrijf. En last but not least, zouden wij het fijn vinden als je vrijdagmiddag iets later naar huis gaat, zodat je samen met ons en een koud biertje het weekend kunt inluiden.

Wat wij vragen?

Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste punten nog een keer opgesomd:

  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt ruimtelijk en technisch inzicht.
  • Je bent sociaal.
  • Afgeronde technische opleiding is een pré
  • Je toont initiatief en bent niet bang om vragen te stellen.
  • Je hebt MBO-4/HBO werk- en denkniveau.
  • In bezit van een rijbewijs.
  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je geniet van een biertje op vrijdagmiddag.

Komt bovenstaande overeen met wie jij bent, vul het onderstaande sollicitatieformulier in en wie weet zien we je binnenkort verschijnen voor een kennismakingsgesprek.